ΥΨΩΝΑΣ: Η έξοδος με φίλους έμελλε να είναι και η τελευταία για τον 42χρονο Κύπριο – Θα «μιλήσει» η νεκροτομή για τα ακριβή αίτια

ΥΨΩΝΑΣ: Η έξοδος με φίλους έμελλε να είναι και η τελευταία για τον 42χρονο Κύπριο – Θα «μιλήσει» η νεκροτομή για τα ακριβή αίτια

Μοιραία έμελλε να είναι η έξοδος με φίλους το βράδυ της Δευτέρας (08/05) για 42χρονο Κύπριο από τον Ύψωνα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και προηγουμένως, ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης 09/05 νεκρός από φιλικό του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος είχε φιλοξενηθεί από φίλο του στο σπίτι του, καθώς κατά την βραδινή τους έξοδο με παρέα, ο άτυχος άντρας είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Μας αναφέρθηκε μάλιστα πως ζήτησε από τον φίλο του να μείνει στο σπίτι καθώς δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει για να μεταβεί στο δικό του.

Δυστυχώς ο 42χρονος ξεψύχησε στο σπίτι του φίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, προκαταρτικά αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργει καθώς η σκηνή δεν υποδηλώνει κάτι τέτοιο.

Πληροφορίες μας από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως για να εξακριβωθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου του άτυχου 42χρονου θα διενεργηθεί νεκροτομή. Μάλιστα, λόγω του γεγονότος ότι το συμβάν σημειώθηκε σε έδαφος δικαιοδοσίας των Βρετανικών Βάσεων, ο ιατροδικαστής που θα διενεργήσει την νεκροτομή θα έρθει από την Ελλάδα.

Για την ώρα είναι άγνωστο το πότε ακριβώς θα διενεργηθεί η νεκροτομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΨΩΝΑΣ: Νεκρός βρέθηκε 42χρονος Ελληνοκύπριος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE