ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 47χρονος καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα – «Εξαιρετικά κρίσιμη» η κατάσταση της υγείας του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 47χρονος καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα – «Εξαιρετικά κρίσιμη» η κατάσταση της υγείας του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 47χρονος από την επαρχία Λευκωσίας. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε εργατικό ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης 9/5 σε αγροτική περιοχή στην Αγία Μαρίνα-Ξυλιάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΤΕΡΑ:  ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς «έσβησε» ο Λευτέρης Κολοκοτρώνης – Καταπλακώθηκε από τον γεωργικό του ελκυστήρα

.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία ήταν γύρω στις 18:05 όταν ο 47χρονος ενώ ο ασχολείτο με γεωργικές εργασίες κάτω από αδιευκρίνιστες ανατράπηκε ο ελκυστήρας του με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας με τις πρώτες ενδείξεις να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE