ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο ανήλικος – Του έριξε πέτρα συμμαθητής του στο κεφάλι– Απεγνωσμένη η μάνα του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο νοσοκομείο ανήλικος – Του έριξε πέτρα συμμαθητής του στο κεφάλι– Απεγνωσμένη η μάνα του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κραυγή απόγνωσης από τη μητέρα, «δεν κάνουν τίποτα»…

Μαθητής σχολείου, φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά συμμαθητή του στο μάτι, μετά από ρίξιμο πέτρας στο κεφάλι, σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του ανήλικου που τραυματίστηκε, μέσω γνωστής σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει το περιστατικό το οποίο έγινε σε σχολείο της πόλης, την Δευτέρα 8/5, όπου συμμαθητής του παιδιού της, το τραυμάτισε ρίχνοντας του πέτρα στο κεφάλι.

Η μητέρα, αναφέρει επίσης, ότι στο συγκεκριμένο σχολείο, υπάρχουν πολλά επικίνδυνα παιδιά, ενώ οι αρμόδιοι δεν έχουν ιδέα για το τι γίνεται μέσα στο σχολείο.

Ενώ, λόγω της κατάστασης, και της εικόνας που αντίκρισε βλέποντας το παιδί της, διερωτήθηκε πως θα έπρεπε να αντιδράσει και η ίδια ή ο κάθε γονιός σε μια τέτοια περίπτωση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE