Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Λουκά Φουρλά

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Λουκά Φουρλά

Ο κόσμος ρωτά για την απουσία του από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGAONE... και ο δημοσιογράφος απάντησε δημόσια.

Η απουσία του Λουκά Φουρλά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGAONE είναι περισσότερο από αισθητή.

Ένας πολύ σοβαρός οικογενειακός λόγος κρατάει κεντρικό παρουσιαστή μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αρκετοί είναι οι διαδικτυακοί του φίλοι, οι οποίοι τον ρωτούν καθημερινά μέσω twitter πότε θα επιστέψει.

Ο ίδιος με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, θέλησε να απαντήσει σε όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν γράφοντας: «Επειδή πολλοί ρωτούν η απουσία μου από το δελτίο του Megaone οφείλεται σε σοβαρό οικογενειακό λόγο. Με τη βοήθεια του θεού σύντομα πίσω».

 

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE