ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές – Ξεκίνησε η αποδέσμευση των Πυροσβεστικών οχημάτων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές – Ξεκίνησε η αποδέσμευση των Πυροσβεστικών οχημάτων

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές μετά από άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών.

Σχεδόν τέσσερα εκτάρια γης κατέκαψαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτη 10/5.

Συγκεκριμένα η φωτιά που ξέσπασε τον Μαζωτό στις 14:03 κατέκαψε τρία εκτάρια γης, τα οποία αποτελούνταν από σπαρτά, μπάλες σανού και ελαιόδεντρα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πέντε γεωργικοί ελκυστήρες και δυο εκσκαφείς, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή. 

Στον Κόρνο η πυρκαγιά ξέσπασε στις 14:10 ενώ η περιοχή που κάηκε εμπίπτει στην περιοχή ευθύνης του Τμήματος Δασών. Από την φωτιά κάηκε ένα εκτάριο γης περίπου. Γη η οποία αποτελείτο από άγρια βλάστηση, ξηρά χόρτα και πεύκα. 

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν οκτώ οχήματα του Τμήματος Δασών και δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκε και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών, τύπου Air Tractor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στον Κόρνο – Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE