Φρίκη στη Λέσβο: Πατέρας βίαζε επί δύο χρόνια την 13χρονη κόρη του

Φρίκη στη Λέσβο: Πατέρας βίαζε επί δύο χρόνια την 13χρονη κόρη του

«Μουδιασμένη» είναι η κοινωνία της Λέσβου, μετά τη σύλληψη ενός πατέρας που βίαζε επί δύο χρόνια την 13χρονη ανήλικη κόρη του.

Οι άντρες της Ασφάλειας Μυτιλήνης συνέλαβαν την Τρίτη 9/5 στο χωριό Θερμή έναν άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, βίαζε την 13χρονη ανήλικη κόρη του επί δύο χρόνια.

Το άτυχο κοριτσάκι σύμφωνα με το LesvosNews ζούσε ένα φρικιαστικό μαρτύριο και ο φόβος ήταν αυτός που δεν της επέτρεπε να μιλήσει σε κανέναν για τη βαρβαρότητα που βίωνε όλο αυτό τον καιρό.

Η συμπεριφορά της όμως στο Γυμνάσιο όπου πήγαινε προβλημάτιζε τους καθηγητές της.

Έτσι σιγά - σιγά αποκάλυψε στον καθηγητή της τη φρίκη που γνώριζε όλο αυτό τον καιρό από τον βιολογικό της πατέρα.

Ο Αλβανός πα-τέρας έχει άλλα τέσσερα παιδιά και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE