Φρίκη στη Λέσβο: Πατέρας βίαζε επί δύο χρόνια την 13χρονη κόρη του

Φρίκη στη Λέσβο: Πατέρας βίαζε επί δύο χρόνια την 13χρονη κόρη του

«Μουδιασμένη» είναι η κοινωνία της Λέσβου, μετά τη σύλληψη ενός πατέρας που βίαζε επί δύο χρόνια την 13χρονη ανήλικη κόρη του.

Οι άντρες της Ασφάλειας Μυτιλήνης συνέλαβαν την Τρίτη 9/5 στο χωριό Θερμή έναν άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, βίαζε την 13χρονη ανήλικη κόρη του επί δύο χρόνια.

Το άτυχο κοριτσάκι σύμφωνα με το LesvosNews ζούσε ένα φρικιαστικό μαρτύριο και ο φόβος ήταν αυτός που δεν της επέτρεπε να μιλήσει σε κανέναν για τη βαρβαρότητα που βίωνε όλο αυτό τον καιρό.

Η συμπεριφορά της όμως στο Γυμνάσιο όπου πήγαινε προβλημάτιζε τους καθηγητές της.

Έτσι σιγά - σιγά αποκάλυψε στον καθηγητή της τη φρίκη που γνώριζε όλο αυτό τον καιρό από τον βιολογικό της πατέρα.

Ο Αλβανός πα-τέρας έχει άλλα τέσσερα παιδιά και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE