ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε όχημα 33χρονης – Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές και σε δεύτερο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε όχημα 33χρονης – Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές και σε δεύτερο

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες σήμερα σε δύο οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης του συνοικισμού Αγίου Αθανασίου, στην οδό Εστίας, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για το περιστατικό, η Υπηρεσία έλαβε κλήση στις 03:09 και για κατάσβεση της, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με δύο οχήματα.

Από την πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 03:30, τα οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές.

Ελαφρότερες ζημιές έπαθε και τρίτο όχημα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ιδιοκτήτρια του πρώτου οχήματος από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά είναι μια 33χρονη από την Ρωσία.  

ToThemaOnline/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Σήμερα η συνάντηση της Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Επίσκεψη με Έρχιουρμαν στη ΔΕΑ την Πέμπτη

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η κα. Ολγκίν, που έφθασε στο νησί την Πέμπτη το βράδυ, συνεχίζει τις επαφές της στο πλαίσιο των προσπαθειών για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE