Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία – Τουλάχιστον 26 νεκροί από κατάρρευση τοίχου στην Ινδία – Αρκετοί άλλοι παγιδευμένοι

Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία –  Τουλάχιστον 26 νεκροί από κατάρρευση τοίχου στην Ινδία – Αρκετοί άλλοι παγιδευμένοι

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι είναι νεκροί κι άλλοι 28 τραυματίστηκαν στην πολιτεία Ρατζαστάν της Ινδίας, από την κατάρρευση ενός τοίχου σε κτίριο που χρησιμοποιείται για τελετές γάμου, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο αναφορές των τοπικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η κατάρρευση προκλήθηκε από τις έντονες βροχοπτώσεις που επικρατούν στην επαρχία Μπαρατπούρ.

«Ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί καθώς είναι αρκετοί αυτοί που παραμένουν παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στους The Times of India.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE