Η αποκάλυψη της Κύπριας επώνυμης σοκάρει: «Θαυμαστής μου ήρθε έξω από το σπίτι μου με όπλο» VIDEO

Η αποκάλυψη της Κύπριας επώνυμης σοκάρει: «Θαυμαστής μου ήρθε έξω από το σπίτι μου με όπλο» VIDEO

Πυροβολούσε στον αέρα ο άντρας, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει όλη την γειτονιά...

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει πολλούς θαυμαστές και δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα επεισόδιο με θαυμαστή της!

«Ναι, έχει συμβεί θαυμαστής μου πολύ παλιά να βρεθεί έξω από το σπίτι μου με όπλο, σήκωσε όλη τη γειτονιά στο πόδι. Ήταν πολύ περίεργο» είπε η Ελευθερία Ελευθερίου. Και η Σάσα Σταμάτη τόνισε: «πυροβολούσε στον αέρα» και η Ελευθερία απάντησε: «Κάπως έτσι θα το έλεγα»!


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE