Το Σαββατοκύριακο έχει θάλασσα! Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας

Το Σαββατοκύριακο έχει θάλασσα! Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Πέμπτης 11/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και στα βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη,  ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σύντομα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Παρασκευή 12/5, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 28  στα παράλια και στους 25  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Το Σαββατοκύριακο 13-14/5, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ από το Σάββατο αναμένεται αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.  

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Κυριακή ενώ τη ∆ευτέρα 15/5 θα σημειώσει μικρή πτώση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ολοκληρώνει το ταξίδι της στην Κύπρο η Ολγκίν- Συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Απορρίπτει τριμερή συνάντηση, ο Τατάρ

Κυπριακό: Ολοκληρώνει το ταξίδι της στην Κύπρο η Ολγκίν- Συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Απορρίπτει τριμερή συνάντηση, ο Τατάρ

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώνεται ακόμα ένας κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, η οποία το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αργότερα, θα συναντηθεί με τους δύο διαπραγματευτές.

BEST OF TOTHEMAONLINE