Έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο στην Αθήνα 32χρονος επιχειρηματίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο στην Αθήνα 32χρονος επιχειρηματίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο οδηγός του σοκαριστικού τροχαίου που συνέβη την Πέμπτη 11/5, στις 12:30 το μεσημέρι, στην Λεωφόρο Συγγρού .

Το ατύχημα συνέβη όταν, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω σε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα, για να καταλήξει «καρφωμένο» πάνω σε μια κολώνα φωτισμού.

Ο 32χρονος οδηγός είναι ο Γιώργος Πανάγος, ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλείου «Βασιλικός και Μέλι», μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, και του κομμωτηρίου «Black & White Hair Studio».

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος από το αυτοκίνητό του, με την κατάσταση του να θεωρείται εξαρχής πολύ κρίσιμη, και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματάς». Ωστόσο, λίγη ώρα μετά, έχασε την μάχη για την ζωή.

Πιο κάτω φωτογραφίες από το τροχαίο

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Σε αρκετές προτεραιότητες και δράσεις της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE