X factor: Ο Σάββας από την Κύπρο στις 4 καρέκλες της Τάμτα! Γιατί του είπε ότι η φωνή του έχει «βρωμιά»; VIDEO

X factor: Ο Σάββας από την Κύπρο στις 4 καρέκλες της Τάμτα! Γιατί του είπε ότι η φωνή του έχει «βρωμιά»; VIDEO

Η εμφάνισή του δεν άρεσε καθόλου στον Μαζωνάκη και στον Μπάμπη Στόκα... αλλά το κοινό απαίτησε μια καρέκλα για τον συμπατριώτη μας.

Το πρώτο επεισόδιο των Chair Challenge του X Factor ολοκληρώθηκε με την επιλογή της Τάμτα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει αναλάβει την ομάδα “Αγόρια 16-24”, επέλεξε τους τέσσερις διαγωνιζόμενους που θα πάρει μαζί της στα live.

Κι ενώ έβγαλε κυριολεκτικά την ψυχή του Κύπριου, μιας και βρέθηκε σε δίλημμα και χρειάστηκε να το καλοσκεφτεί για να απαντήσει, τελικά του έδωσε μια θέση στην τετράδα της. 

Από τη μια ο Μπάμπης Στόκας και ο Γιώργος Μαζωνάκης ισχυρίζονταν ότι η εμφάνισή του δεν ήταν καλή, σε σχέση με τις δυνατότητές του και από την άλλη ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αλλά και το κοινό, το οποίο απαιτούσε να δοθεί μια θέση στον Κύπριο.

Ακούστε την ερμηνεία του Σάββα Σαββίδη και τον λόγο που η Τάμτα αποκάλεσε την φωνή του «βρώμικη», κάτι που εξήγησε ότι της αρέσει πολύ:

Στα live πέρασαν οι: Άγγελος Προβελεγγιάδης, Αλέξανδρος Σαγκούρης, Σάββας Σαββίδης, Κωνσταντίνος Νότας.

Κόπηκαν: Δημήτρης Ηλιαδέλης, Ανδρέας Μυλωνάς, Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος, Δημήτρης Δεληγιάννης, Κωνσταντίνος Ποτηρίδης, Κώστας Ματθαίου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE