ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακινητοποιημένο φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού - Τι ενημερώνει το κοινό η Αστυνομία

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακινητοποιημένο φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού - Τι ενημερώνει το κοινό η Αστυνομία

Γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από μέλη της Αστυνομίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω μηχανικού προβλήματος (αποκοπή άξονα), φορτηγό όχημα έχει ακινητοποιηθεί στη μέση του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, παρά την έξοδο της Αυδήμου.

Γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από μέλη της Αστυνομίας και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον Δημήτρη Συλλούρη όταν αυτός ήταν Πρόεδρος της Βουλής αλλά και από άλλους βουλευτές, για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις πολιτογραφήσεων, μεταξύ άλλων, χωρίς όμως ποτέ να του ζητηθεί κάτι παράτυπο, ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Τετάρτη ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2020 και ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE