Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με scooter – Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονη
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυναίκα ηλικίας 54 ετών, τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία.
Το «Όλα Για Σένα» την Παρασκεύη, 12/5 είχε εορταστικό χαρακτήρα επί της ευκαιρίας της γιορτής της μητέρας που γιορτάζεται την ερχόμενη Κυριακή, 14/5.
Έτσι η Νίκη Ευριπίδου μαζί με τις μητέρες των υπόλοιπων συνεργατών της Κωνσταντίνας Ευριπίδου βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής, δημιουργώντας ένα υπέροχο κλίμα στο στούντιο και εξωτερικεύοντας τα υπέροχα τους συναισθήματα.
Η μητέρα της παρουσιάστριας, όπως εξήγησε η παρουσιάστρια ήρθε από την Λεμεσό για πολύ λίγο, μιας και η μικρή Αριάδνη έχει 40 πυρετό και το άγχος για την μικρή είναι πολύ μεγάλο.
Δείτε πως άλλαξε το στούντιο με την προσελεύση των υπέροχων μαμάδων των συντελεστών του «Όλα Για Σένα»:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις