Συμμαχία Πολιτών: Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα των διαφωνούντων – Ετοιμάζονται για την μεγάλη έξοδο

Συμμαχία Πολιτών: Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα των διαφωνούντων – Ετοιμάζονται για την μεγάλη έξοδο

Η Συμμαχία Πολιτών ανακοίνωσε ότι την Κυριακή στις 11:00 π.μ ο Γιώργος Λιλλήκας θα εξαγγείλει επίσημα την υποψηφιότητα του.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Μαΐου ώρα κατά την οποία η Συμμαχία γνωστοποίησε την ημέρα εξαγγελίας υποψηφιότητας Λιλλήκα, έχουν πάρει «φωτιά» τα τηλέφωνα των διαφωνούντων.

Νίκος Κουτσού, Στέλιος Αμερικάνος, Παύλος Μυλωνάς, Σίμος Αγγελίδης, Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, Στέλιος Στυλιανού, Ειρήνη Μάντολες και Μαρίνα Δημητρίου συντονίζονται για την μεγάλη έξοδο από το κόμμα.

Μερικοί εξ αυτών, δηλώνουν πιο αποφασισμένοι να παραιτηθούν την Δευτέρα (15/5) το πρωί ενώ άλλοι παρουσιάζονται πιο διστακτικοί.

Αντικείμενο των επαφών τους είναι η συμφωνία με τον τρόπο και τον χρόνο κατά τον οποίο θα εξέλθουν του κόμματος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από Δευτέρας θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο κόμμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.