ΥΨΩΝΑΣ: Χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να βγάλει από το όχημα την γυναίκα οδηγό

ΥΨΩΝΑΣ: Χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να βγάλει από το όχημα την γυναίκα οδηγό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τo μεσημέρι της Παρασκευής 12/05 στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 16:35 το μεσημέρι της Παρασκευής 12/05 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Ύψωνα – Κολοσσίου στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με ομάδα διάσωσης και δύο οχήματα. Μια γυναίκα αποπαγιδεύθηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων από όχημα μάρκας ΤΟΥΤΟΤΑ και αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν ακόμα δύο οχήματα ένα οχημα μάρκας HONDA CIVIC και ημιφορτηγό όχημα TOYOTA, στα οποία επίσης υπήρχαν επιβαίνοντες χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για οποιαδήποτε αποπαγίδευση

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE