ΥΨΩΝΑΣ: Χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να βγάλει από το όχημα την γυναίκα οδηγό

ΥΨΩΝΑΣ: Χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να βγάλει από το όχημα την γυναίκα οδηγό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τo μεσημέρι της Παρασκευής 12/05 στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 16:35 το μεσημέρι της Παρασκευής 12/05 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Ύψωνα – Κολοσσίου στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με ομάδα διάσωσης και δύο οχήματα. Μια γυναίκα αποπαγιδεύθηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων από όχημα μάρκας ΤΟΥΤΟΤΑ και αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού.

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν ακόμα δύο οχήματα ένα οχημα μάρκας HONDA CIVIC και ημιφορτηγό όχημα TOYOTA, στα οποία επίσης υπήρχαν επιβαίνοντες χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για οποιαδήποτε αποπαγίδευση

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.