ΛΕΟΦ. ΤΣΕΡΙΟΥ: Δύσκολες ώρες για νεαρό από την Λευκωσία – Στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο

ΛΕΟΦ. ΤΣΕΡΙΟΥ: Δύσκολες ώρες για νεαρό από την Λευκωσία – Στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 21χρονος, που ενεπλάκη με το αυτοκίνητό του, σε τροχαία σύγκρουση, τα ξημερώματα σήμερα, στη Λευκωσία.

Η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 3.45 τα ξημερώματα του Σαββάτου 13/05στη λεωφόρο Τσερίου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 21χρονος απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε φορτηγό, που βρισκόταν σταθμευμένο εκτός δρόμου.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE