ΕUROVISION 2017- Αν είναι δυνατόν: Δείτε που κατατάσσουν την Κύπρο οι εταιρίες στοιχημάτων!

ΕUROVISION 2017- Αν είναι δυνατόν: Δείτε που κατατάσσουν την Κύπρο οι εταιρίες στοιχημάτων!

Κάθε χρόνο θεατές στο ίδιο έργο τελικό. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται απλά για ένα διαγωνισμό τραγουδιού που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σκοπιμότητες οι εταιρίες στοιχημάτων δημιουργούν στο κοινό λάθος εντυπώσεις με τις αποδόσεις που δίνουν στις συμμετοχές διαφόρων χωρών.

Μια από αυτές και η συμμετοχή της Κύπρου με τον Hoviq που κατάφερε με το «Gravity» να κερδίσει μια θέση για τον τελικό και να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές τόσο από τους Eurofans, όσο και από τις δημοσιογραφικές αποστολές άλλων Ευρωπαϊκών κρατών.

Φαίνεται όπως πως στις εταιρίες στοιχημάτων έκριναν ότι το τραγούδι της Κύπρου δεν αξίζει κάτι καλύτερο από την 24η(!) θέση που το κατατάσσουν μεταξύ 26 συμμετοχών.

Πρόκειται πραγματικά για ένα θέατρο του παραλόγου και ευχόμαστε το βράδυ του Σαββάτου ο Hoviq και η ομάδα του να τους διαψεύσουν πανηγυρικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ(;) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE