ΕUROVISION 2017- Αν είναι δυνατόν: Δείτε που κατατάσσουν την Κύπρο οι εταιρίες στοιχημάτων!

ΕUROVISION 2017- Αν είναι δυνατόν: Δείτε που κατατάσσουν την Κύπρο οι εταιρίες στοιχημάτων!

Κάθε χρόνο θεατές στο ίδιο έργο τελικό. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται απλά για ένα διαγωνισμό τραγουδιού που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σκοπιμότητες οι εταιρίες στοιχημάτων δημιουργούν στο κοινό λάθος εντυπώσεις με τις αποδόσεις που δίνουν στις συμμετοχές διαφόρων χωρών.

Μια από αυτές και η συμμετοχή της Κύπρου με τον Hoviq που κατάφερε με το «Gravity» να κερδίσει μια θέση για τον τελικό και να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές τόσο από τους Eurofans, όσο και από τις δημοσιογραφικές αποστολές άλλων Ευρωπαϊκών κρατών.

Φαίνεται όπως πως στις εταιρίες στοιχημάτων έκριναν ότι το τραγούδι της Κύπρου δεν αξίζει κάτι καλύτερο από την 24η(!) θέση που το κατατάσσουν μεταξύ 26 συμμετοχών.

Πρόκειται πραγματικά για ένα θέατρο του παραλόγου και ευχόμαστε το βράδυ του Σαββάτου ο Hoviq και η ομάδα του να τους διαψεύσουν πανηγυρικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ(;) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE