Επεισόδια και πετροβολισμοί μετά το ΑΕΚ – ΑΕΛ –Χειροπεδες σε 26χρονο οπαδό της ΑΕΚ

Επεισόδια και πετροβολισμοί μετά το ΑΕΚ – ΑΕΛ –Χειροπεδες σε 26χρονο οπαδό της ΑΕΚ

Επεισόδια σημειώθηκε μετά την λήξη του αγώνα ΑΕΚ –ΑΕΛ. Για αποκατάσταση της τάξης επενέβησαν μέλη της Αστυνομίας.

Μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΕΛ, μερίδα οπαδών της ΑΕΚ, κινήθηκαν προς το μέρος των οπαδών της ΑΕΛ που αναχωρούσαν από το στάδιο και τους έριξαν πέτρες.

Για αποκατάσταση της τάξης επενέβησαν μέλη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να δεχθούν επίσης πετροβολισμό από οπαδούς της ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της καταστολής των επεισοδίων, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ένα πρόσωπο ηλικίας 26 ετών.

 Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστήριο για τα αδικήματα της επίθεσης προς την αστυνομία, οχλαγωγία και χρήση επικίνδυνων αντικειμένων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την σύλληψη του νεαρού,  μερίδα οπαδών της ΑΕΚ επιχείρησε να το απελευθερώσει.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE