Η Σούλα από την Κύπρο που έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου! VIDEO

Η Σούλα από την Κύπρο που έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου! VIDEO

Κι ενώ δεν πίστευε ότι μπορούσε να γίνουν χειρότερα... ξαφνικά εμφανίστηκε η 21χρονη και ο μουσικοσυνθέτης το χαρακτήρισε ως το «κερασάκι πάνω στην τούρτα».

Η Σούλα Ευαγγέλου μπορεί να εμφανίστηκε τελευταία στο δεύτερο επεισόδιο των 4 Chair Challenge διαγωνιζόμενη για μια καρέκλα στην τετράδα του Γιώργου Παπαδόπουλου, με την ομάδα των κοριτσιών 16-24 ετών.

Κι ενώ είχε συμπληρώσει την ομάδα του όταν εμφανίστηκε η Σούλα βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, μιας και έπρεπε να αποφασίσει ποιαν από τις ταλαντούχες παίκτριες θα σήκωνε για να καθίσει η 21χρονη.

Ακολούθησε ένα σύντομο θρίλερ για τον Κύπριο μουσικοσυνθέτη και κριτή του talent show: 

Τελικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεχίζει με 2 Κύπριες, την Σούλα Ευαγγέλου και την Θάλεια Τσατίνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE