Η Σούλα από την Κύπρο που έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου! VIDEO

Η Σούλα από την Κύπρο που έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου! VIDEO

Κι ενώ δεν πίστευε ότι μπορούσε να γίνουν χειρότερα... ξαφνικά εμφανίστηκε η 21χρονη και ο μουσικοσυνθέτης το χαρακτήρισε ως το «κερασάκι πάνω στην τούρτα».

Η Σούλα Ευαγγέλου μπορεί να εμφανίστηκε τελευταία στο δεύτερο επεισόδιο των 4 Chair Challenge διαγωνιζόμενη για μια καρέκλα στην τετράδα του Γιώργου Παπαδόπουλου, με την ομάδα των κοριτσιών 16-24 ετών.

Κι ενώ είχε συμπληρώσει την ομάδα του όταν εμφανίστηκε η Σούλα βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, μιας και έπρεπε να αποφασίσει ποιαν από τις ταλαντούχες παίκτριες θα σήκωνε για να καθίσει η 21χρονη.

Ακολούθησε ένα σύντομο θρίλερ για τον Κύπριο μουσικοσυνθέτη και κριτή του talent show: 

Τελικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεχίζει με 2 Κύπριες, την Σούλα Ευαγγέλου και την Θάλεια Τσατίνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE