ΛΑΡΝΑΚΑ: Αλλοδαπός έσπασε το χέρι αστυνομικού – Αιτία το ουίσκι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αλλοδαπός έσπασε το χέρι αστυνομικού – Αιτία το ουίσκι

Αστυνομικός τραυματίστηκε στη προσπάθεια του να ακινητοποιήσει αλλοδαπό που έκλεψε ουίσκι χωρίς να πληρώσει

Στη Λάρνακα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει αλλοδαπό που έκλεψε από υπεραγορά έξι μπουκάλια ουίσκι χωρίς να πληρώσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες άνδρας από τη Ρουμανία πήγε σε υπεραγορά στην Λάρνακα, πήρε έξι μπουκάλες ουίσκι αξίας 14.90 η μία, τις έβαλε σε πλαστική σακούλα και έφυγε χωρίς να πληρώσει.

Ο αλλοδαπός έγινε αντιληπτός από υπαλλήλους της υπεραγοράς και ακινητοποιήθηκε ενώ ειδοποιήθηκε το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομίας Λάρνακας, μέλη του οποίου μετέβησαν στο χώρο και συνέλαβαν τον άνδρα που μεταφέρθηκε μαζί με τις κλοπιμαίες μπουκάλες στα γραφεία του Τμήματος.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα γραφεία του Τμήματος Μικροπαραβάσεων, ο Ρουμάνος  παρουσίασε συμπτώματα στέρησης εξαρτησιογόνων ουσιών, αφού πρόκειται για χρόνιο χρήστη ναρκωτικών.

Ο άνδρας δεν συνεργαζόταν καθόλου με την Αστυνομία και κτυπούσε τα χέρια και τα πόδια του στους τοίχους του γραφείου. Αστυνομικός του Τμήματος προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον αλλοδαπό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η Αστυνομία κάλεσε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας το οποίο και παρέλαβε τον αλλοδαπό, τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικού όπου του παραχωρήθηκε ιατροφαρμακευτική αγωγή και ηρεμιστικό.

Ο αστυνομικός μετέβη επίσης στο Νοσοκομείο όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα τέταρτου μετακαρπίου αριστερού χεριού. Οι γιατροί τοποθέτησαν το χέρι του αστυνομικού σε γύψο και του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας.

O αλλοδαπός συνελήφθη από την Αστυνομία με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE