Σημαντική ημέρα για το Κυπριακό

Σημαντική ημέρα για το Κυπριακό

Οι δύο ηγέτες, αποφασίζουν την Τετάρτη 17/5 για το μέλλον των συνομιλιών.

Μέρα αποφάσεων φαίνεται να είναι η σημερινή, καθώς ο ΠτΔ και ο Τ/κ ηγέτης, στην τελευταία τους συνάντηση για τον μήνα Μάιο, θα καθορίσουν το κατά πόσον θα υπάρξει συνέχιση της διεθνούς διάσκεψης στη Γενέυη, αναφέρει ο «Πολίτης».

Συζήτηση επί όλων των κεφαλαίων, θα έχουν οι δύο ηγέτες, περιλαμβανομένων και των ευρωπαϊκών θεμάτων και του περιουσιακού, αλλά και θέματα εφαρμογής και χρηματοδότησης της λύσης, ενώ θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι συνομιλίες.

Επίσης θα συζητηθεί και για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα, σχετικά με το Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

Τη διακοπή στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία αποφάσισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ημέρες μετά το δραματικό επεισόδιο στο Οβάλ Γραφείο.