ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Ομήρου: «Εγκυμονεί κινδύνους μια νέα Γενεύη»

Γ. Ομήρου: «Εγκυμονεί κινδύνους μια νέα Γενεύη»

Ο τέως Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, αναφέρει ότι «εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για το μέλλον της διαπραγματευτικής διαδικασίας μια νέα διάσκεψη κατά το πρότυπο της προηγούμενης στη Γενεύη για τη διεθνή πτυχή του Κυπριακού, χωρίς να υπάρξει συμφωνία ή συγκλίσεις επί των κεφαλαίων της εσωτερικής πτυχής»

Αναφέρει, επίσης, σε ανακοίνωσή του, ότι «αποτυχία μιας νέας διάσκεψης για τη διεθνή πτυχή του Κυπριακού, με ανοικτά θέματα στην εσωτερική πτυχή, θα οδηγήσει σε πλήρες και μακροχρόνιο αδιέξοδο».

Προσθέτει, τέλος, ότι «βεβιασμένες κινήσεις και βήματα σε λογικές χρονοδιαγραμμάτων, όχι μόνο δεν θα οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου της λύσης, αλλά αντίθετα θα παγιώσουν ένα οριστικό αδιέξοδο με αμφίβολη την προοπτική μιας νέας μελλοντικής διαδικασίας διαπραγμάτευσης».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Έβαλε φωτιά σε όχημα και αργότερα «κάηκε» ο ίδιος από μαρτυρία - Σύλληψη 57χρονου

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Καιρός: Πότε θα σημειώσει πτώση η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ψυχικό: Πώς προσπαθούν να λύσουν το κουβάρι της εκτέλεσης οι Αρχές - Οι κρίσιμες καταθέσεις και οι κινήσεις του δολοφόνου



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top