ΕΛΛΑΔΑ: Σύλληψη Πτέραρχου εν αποστρατεία για το βιασμό της ανιψιάς του

ΕΛΛΑΔΑ: Σύλληψη Πτέραρχου εν αποστρατεία για το βιασμό της ανιψιάς του

Η 34χρονη κόρη της αδερφής του ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δράση ενός 70χρονου πτέραρχου εν αποστρατεία, που συνελήφθη για βιασμό στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στις Αχαρνές.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ηλικιωμένος, συνελήφθη στις 30 Απριλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, κατηγορούμενος για βιασμό. Ο 70χρονος, φέρεται να βίαζε κατ' εξακολούθηση την 34χρονη κόρη της αδερφής του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. 

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Λουμάκο Παναγιώτη του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθέντα την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 15-11-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Απο Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE