Η.Π.Α: Σωματοφύλακες του Ερντογάν έσπασαν στο ξύλο Κούρδους διαδηλωτές - VIDEO

Η.Π.Α: Σωματοφύλακες του Ερντογάν έσπασαν στο ξύλο Κούρδους διαδηλωτές - VIDEO

«Μαύρους» στο ξύλο έκαναν οι σωματοφύλακες του Ερντογάν, Κούρδους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν έξω από την κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, από τα άγρια επεισόδια τραυματίστηκαν 9 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 2 σοβαρά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα έγιναν όταν οι άνδρες της ασφαλείας του Τούρκου Προέδρου που φορούσαν μαύρα κοστούμια, μαύρες γραβάτες και ασορτί γυαλιά, την «έπεσαν» σε διαδηλωτές που κρατούσαν τη σημαία των Κουρδικών πολιτοφυλακών της Συρίας και φώναζαν συνθήματα εναντίον του προέδρου της Τουρκίας.

Τοπικό δίκτυο που συνεργάζεται με το NBC ανέφερε ότι εκείνη την ώρα ο Ερντογάν βρισκόταν μέσα στην κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντάστιν Στέρνμπεκ, είπε ότι το επεισόδιο ξέσπασε μεταξύ δύο αντιπάλων ομάδων, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Είπε ότι συνελήφθησαν δύο άτομα, στο ένα εκ των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση σε αστυνομικό όργανο.

Από star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE