Η.Π.Α: Σωματοφύλακες του Ερντογάν έσπασαν στο ξύλο Κούρδους διαδηλωτές - VIDEO

Η.Π.Α: Σωματοφύλακες του Ερντογάν έσπασαν στο ξύλο Κούρδους διαδηλωτές - VIDEO

«Μαύρους» στο ξύλο έκαναν οι σωματοφύλακες του Ερντογάν, Κούρδους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν έξω από την κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, από τα άγρια επεισόδια τραυματίστηκαν 9 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 2 σοβαρά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα έγιναν όταν οι άνδρες της ασφαλείας του Τούρκου Προέδρου που φορούσαν μαύρα κοστούμια, μαύρες γραβάτες και ασορτί γυαλιά, την «έπεσαν» σε διαδηλωτές που κρατούσαν τη σημαία των Κουρδικών πολιτοφυλακών της Συρίας και φώναζαν συνθήματα εναντίον του προέδρου της Τουρκίας.

Τοπικό δίκτυο που συνεργάζεται με το NBC ανέφερε ότι εκείνη την ώρα ο Ερντογάν βρισκόταν μέσα στην κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντάστιν Στέρνμπεκ, είπε ότι το επεισόδιο ξέσπασε μεταξύ δύο αντιπάλων ομάδων, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Είπε ότι συνελήφθησαν δύο άτομα, στο ένα εκ των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση σε αστυνομικό όργανο.

Από star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE