ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνέλαβαν μάνα και γιο για τις επιθέσεις της Cablenet

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνέλαβαν μάνα και γιο για τις επιθέσεις της Cablenet

Στην σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με τις επιθέσεις που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες η Κυπριακή εταιρεία παροχής διαδικτύου, Cablenet.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε (12/5/2017) στην Αστυνομία από υπάλληλο εταιρίας παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 3-9/05/2017,  τα συστήματά της εταιρίας τους δέχθηκαν 8 επιθέσεις.

  Από τις επιθέσεις το δίκτυο παροχής διαδικτύου κατέστη μη διαθέσιμο για τους συνδρομητές τους. Από εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων.

 Πρόκειται για 54χρονη και 19χρονο, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης 18/05  για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE