ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνέλαβαν μάνα και γιο για τις επιθέσεις της Cablenet

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνέλαβαν μάνα και γιο για τις επιθέσεις της Cablenet

Στην σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με τις επιθέσεις που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες η Κυπριακή εταιρεία παροχής διαδικτύου, Cablenet.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε (12/5/2017) στην Αστυνομία από υπάλληλο εταιρίας παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 3-9/05/2017,  τα συστήματά της εταιρίας τους δέχθηκαν 8 επιθέσεις.

  Από τις επιθέσεις το δίκτυο παροχής διαδικτύου κατέστη μη διαθέσιμο για τους συνδρομητές τους. Από εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων.

 Πρόκειται για 54χρονη και 19χρονο, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης 18/05  για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE