«Κορώνα γράμματα» έπαιζε τη ζωή του ο 29χρονος– Δεν θα πιστεύετε με πόσο έτρεχε και τι είχε φορτώσει στο αυτοκίνητο του

«Κορώνα γράμματα» έπαιζε τη ζωή του ο 29χρονος– Δεν θα πιστεύετε με πόσο έτρεχε και τι είχε φορτώσει στο αυτοκίνητο του

Κτύπησε κόκκινο το ραντάρ της Αστυνομίας.

Μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου ενώ διενεργούσαν την Τετάρτη 18/05 το απόγευμα τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 29χρονος, με ταχύτητα 144 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος, ανευρέθηκαν 302 κούτες τσιγάρα, για τα οποία ο 29χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση τους.

Επίσης, από έλεγχο των στοιχείων του 29χρονου, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου (υπόθεση κοινής επίθεσης) και συνελήφθηκε.

Τα τσιγάρα, καθώς επίσης και το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν από το τμήμα τελωνείων Λάρνακας, το οποίο επέβαλε στον 29χρονο σχετικό πρόστιμο.

Ακολούθως, ο 29χρονος παραδόθηκε σε μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Πάφου σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση εναντίον του.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

           

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.