ΗΠΑ - ΟΚΛΑΧΟΜΑ: Αθώα 43χρονη αστυνομικός που κατηγορούνταν για δολοφονία Αφροαμερικανού

ΗΠΑ - ΟΚΛΑΧΟΜΑ: Αθώα 43χρονη αστυνομικός που κατηγορούνταν για δολοφονία Αφροαμερικανού

νας δικαστής στην Οκλαχόμα απάλλαξε μία λευκή αστυνομικό από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αναφορικά με τον θανάσιμο πυροβολισμό που δέχθηκε ένας άοπλος Αφροαμερικανός τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η 43χρονη Μπέτι Σέλμπι, αθωώθηκε μετά από τη διεξαγωγή της δίκης, που διήρκεσε μία εβδομάδα.

Η ίδια αρνήθηκε ότι πυροβόλησε από φυλετική διάκριση, τονίζοντας ότι οι ενέργειές της, προκλήθηκαν από την συμπεριφορά του άντρα που η ίδια πυροβόλησε (του 40χρνου Τέρενς Κράτσερ) καθώς είχε αφήσει το αυτοκίνητό του, κλείνοντας έναν δρόμο.

Απο iefimerida/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE