Τηλεφωνική επικοινωνία με Έιντε και Ναμί είχε ο Τσαβούσογλου

Τηλεφωνική επικοινωνία με Έιντε και Ναμί είχε ο Τσαβούσογλου

Τα είπαν τηλεφωνικώς Ειντε, Ναμί και Τσαβούσογλου.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε αλλά και με τον διαπραγματευτή της τ/κ πλευράς Οζντίλ Ναμί είχε το βράδυ της Τετάρτης 18/05 ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Διπλωματικές πηγές τις οποίες επικαλούνται τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι συζήτησε την τελευταία κατάσταση στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό έπειτα και από τη χθεσινή συνάντηση των δύο ηγετών στην Κύπρο.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE