Εντυπωσιακό το ποσοστό που έλαβε ο Σπαλιάρας στην ψηφοφορία! Πώς από outsider κατέληξε φαβορί;

Εντυπωσιακό το ποσοστό που έλαβε ο Σπαλιάρας στην ψηφοφορία! Πώς από outsider κατέληξε φαβορί;

Όπως όλα δείχνουν ο παρουσιαστής - μοντέλο θα φτάσει στον τελικό.

Εκτός Survivor βρίσκεται από την Τετάρτη το βράδυ, 17/5, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, η οποία πήρε τις λιγότερες ψήφους σε σχέση με τους Γιάννη Σπαλιάρα και Σάρα Εσκενάζυ.

Στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” παρουσίασαν σήμερα το πρωί τα ποσοστά που πήραν οι τρεις παίκτες στην ψηφοφορία, τα οποία κρίνονται εντυπωσιακά, αλλά και φυσιολογικά.

Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου έλαβε το 17% των ψήφων και τέθηκε εκτός παιχνιδιού. Η Σάρα Εσκενάζυ πήρε 31%, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας …μονοπώλησε το ενδιαφέρον για παραμονή με το 52%.

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν για το Survivor στον αέρα της εκπομπής…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.