Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση - Σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατο

Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση - Σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατο

Την Τετάρτη βράδυ, 17-5, ένα από τα στενά της πρόσωπα «έφυγε» στα 52 του χρόνια, ενώ δεν αντιμετωπιζε πρόβλημα υγείας.

Σοκ για την 'Άννα Βίσση, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο κουμπάρος της, διάσημος star Chris Cornell

Πέθανε ξαφνικά στα 52 του χρόνια και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο εκπρόσωπος τύπου του συγκροτήματος Soundgarden, Brian Bumbery ανακοίνωσε ότι ο Chris Cornell πέθανε την Τετάρτη βράδυ στο Ντιτρόιτ. Ο Bumbery δήλωσε επίσης ότι ο θάνατος του ήταν "ξαφνικός και απροσδόκητος" και η οικογένεια του είναι σοκαρισμένη. Μάλιστα, ήδη διεξάγεται ιατροδικαστική έρευνα για να καθοριστεί η αιτία του θανάτου του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οικογένεια του και η γυναίκα του που είναι Ελληνίδα, η Βίκυ Καραγιάννη  θα συνεργαστούν με τον ιατροδικαστή, ενώ ζήτησαν ιδιωτικότητα.


Ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό του Twitter, οκτώ ώρες πριν ανακοινωθεί ο θάνατός του, πληροφορίες για την συναυλία των Soundgarden!

Να αναφέρουμε ότι πρόσφατα είχε εμφανιστεί στην Αθήνα στο πλευρό της Άννας Βίσση.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE