Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση - Σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατο

Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση - Σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατο

Την Τετάρτη βράδυ, 17-5, ένα από τα στενά της πρόσωπα «έφυγε» στα 52 του χρόνια, ενώ δεν αντιμετωπιζε πρόβλημα υγείας.

Σοκ για την 'Άννα Βίσση, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο κουμπάρος της, διάσημος star Chris Cornell

Πέθανε ξαφνικά στα 52 του χρόνια και σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο εκπρόσωπος τύπου του συγκροτήματος Soundgarden, Brian Bumbery ανακοίνωσε ότι ο Chris Cornell πέθανε την Τετάρτη βράδυ στο Ντιτρόιτ. Ο Bumbery δήλωσε επίσης ότι ο θάνατος του ήταν "ξαφνικός και απροσδόκητος" και η οικογένεια του είναι σοκαρισμένη. Μάλιστα, ήδη διεξάγεται ιατροδικαστική έρευνα για να καθοριστεί η αιτία του θανάτου του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οικογένεια του και η γυναίκα του που είναι Ελληνίδα, η Βίκυ Καραγιάννη  θα συνεργαστούν με τον ιατροδικαστή, ενώ ζήτησαν ιδιωτικότητα.


Ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό του Twitter, οκτώ ώρες πριν ανακοινωθεί ο θάνατός του, πληροφορίες για την συναυλία των Soundgarden!

Να αναφέρουμε ότι πρόσφατα είχε εμφανιστεί στην Αθήνα στο πλευρό της Άννας Βίσση.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE