Διαρροή βόμβα! Τον πρώτο αγώνα τον κερδίζουν οι Τούρκοι! Τον δεύτερο όμως; VIDEO

Διαρροή βόμβα! Τον πρώτο αγώνα τον κερδίζουν οι Τούρκοι! Τον δεύτερο όμως; VIDEO

Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο ΣΚΑΙ ανακοινώνει νέα επεισόδια Πέμπτη 18/5 και Παρασκευή 19/5, ενώ παράλληλα γίνεται γνωστό πως θα γίνει αγώνας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

Το βράδυ της Πέμπτης 18/5 θα απολαύσουμε την πρώτη μονομαχία μεταξύ των δύο ομάδων της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι ενθαρρυντικές και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Σύμφωνα με την εκπομπή “La Biri Biri” και την Κλεοπάτρα Πατλάκη, οι Τούρκοι θα αναδειχθούν σήμερα νικητές με σκορ 10-7.

Προφανώς να πούμε οτι σας το αναφέρουμε με κάθε επιφύλαξη και οτι αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες!

«Αυτή τη φορά οι Τούρκοι Survivors και οι Έλληνες Survivors θα διαγωνιστούν και η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει μια βραδιά με τα τραγούδια του Fedon», έγραψε στη λεζάντα, κάτι που επανέλαβε στη συνέχεια και σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τουρκικό Survivor Ekstra.

Ωστόσο, μια άλλη διαρροή κάνει λόγο για νίκη των Ελλήνων παικτών την Παρασκευή 19/5, με σκορ 10-8!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE