Μπύρα με άρωμα από καπνιστούς όρχεις φάλαινας!

Μπύρα με άρωμα από καπνιστούς όρχεις φάλαινας!

Η εταιρεία Steðji παρουσίασε πρόσφατα την μπύρα Hvalur 2, με οινόπνευμα 5,2% και ιδιαίτερο άρωμα! «Εμείς καπνίζουμε τους όρχεις των φαλαινών με τον παραδοσιακό ισλανδικό τρόπο, μέσα σε αποξηραμένη κοπριά! Αυτό είναι που δίνει στην μπύρα αυτή μια μοναδική καπνιστή γεύση!”, είπε ο ιδιοκτήτης της Steðji.

Ωστόσο πολλές αντιδράσεις υπάρχουν από ακτιβιστές σχετικά με τη φαλαινοθηρία και το εμπόριο φαλαινών στην Ισλανδία. Αλλά η εταιρεία υπερασπίστηκε τα προϊόντα της, επιμένοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα παράνομο στην πρακτική τους. «Ζούμε σε μια χώρα όπου επιτρέπεται η φαλαινοθηρία και ελέγχεται από τις ισλανδικές Αρχές”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού των Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ), στο πλαίσιο της αναβάθμισης της αποτρεπτικής ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE