Μπύρα με άρωμα από καπνιστούς όρχεις φάλαινας!

Μπύρα με άρωμα από καπνιστούς όρχεις φάλαινας!

Η εταιρεία Steðji παρουσίασε πρόσφατα την μπύρα Hvalur 2, με οινόπνευμα 5,2% και ιδιαίτερο άρωμα! «Εμείς καπνίζουμε τους όρχεις των φαλαινών με τον παραδοσιακό ισλανδικό τρόπο, μέσα σε αποξηραμένη κοπριά! Αυτό είναι που δίνει στην μπύρα αυτή μια μοναδική καπνιστή γεύση!”, είπε ο ιδιοκτήτης της Steðji.

Ωστόσο πολλές αντιδράσεις υπάρχουν από ακτιβιστές σχετικά με τη φαλαινοθηρία και το εμπόριο φαλαινών στην Ισλανδία. Αλλά η εταιρεία υπερασπίστηκε τα προϊόντα της, επιμένοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα παράνομο στην πρακτική τους. «Ζούμε σε μια χώρα όπου επιτρέπεται η φαλαινοθηρία και ελέγχεται από τις ισλανδικές Αρχές”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE