ΛΑΡΝΑΚΑ: 48χρονος μετέφερε με τετράτροχη μοτοσικλέτα πυροβόλο όπλο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 48χρονος μετέφερε με τετράτροχη μοτοσικλέτα πυροβόλο όπλο

Συναρμολογημένο πυροβόλο όπλο τύπου ΔΟΚΟ μετέφερε, με τετράτροχη μοτοσικλέτα, 48χρονος από τον 'Αγιο Θεόδωρο, ο οποίος δεν έχει άδεια κυνηγίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πρωί της Πέμπτη 18/05 στην τοποθεσία Πεντάσχοινος, έδαφος Αγίου Θεοδώρου της επαρχίας Λάρνακας, άνδρες της Υπηρεσίας Θήρας Λάρνακας – Αμμοχώστου ανέκοψαν τετράτροχη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 48χρονος, όταν αντιλήφθηκαν ότι είχε στα πόδια του ένα συναρμολογημένο πυροβόλο όπλο ΔΟΚΟ.

Ο 48χρονος από τον 'Αγιο Θεόδωρο μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου έδωσε κάποιες εξηγήσεις για τη μεταφορά του όπλου, οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ο άνδρας που δεν ήταν κάτοχος άδειας κυνηγίου, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον Δημήτρη Συλλούρη όταν αυτός ήταν Πρόεδρος της Βουλής αλλά και από άλλους βουλευτές, για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις πολιτογραφήσεων, μεταξύ άλλων, χωρίς όμως ποτέ να του ζητηθεί κάτι παράτυπο, ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Τετάρτη ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2020 και ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE