ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δηλώσεις του πατέρα του αδικοχαμένου Στ. Γεωργίου από το Κολόσσι: «Ο Κυριακίδης ήρθε και μου είπε ότι δεν κοιμάται την νύχτα. Εγώ τζοιμούμαι;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δηλώσεις του πατέρα του αδικοχαμένου Στ. Γεωργίου από το Κολόσσι: «Ο Κυριακίδης ήρθε και μου είπε ότι δεν κοιμάται την νύχτα. Εγώ τζοιμούμαι;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, μίλησε ο Γιώργος Γεωργίου, πατέρας του άτυχου Στέφανου Γεωργίου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου του 2015 στην περιοχή «Εναέριος» της Λεμεσού.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Τον πατέρα του άτυχου Στέφανου Γεωργίου συναντήσαμε την Παρασκευή 19/05, στο δικαστήριο Λεμεσού κατά την δικαστική διαδικασία του Μόνιμου Κακουργιοδικείου για το θανατηφόρο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον γιο του. Κατηγορούμενος ο Ιωάννης Κυριακίδης 48χρονος, πρώην οδηγός ταξί.

Πέρασε κιόλας ενάμιση έτος από εκείνη την μαύρη ημέρα που η οικογένεια Γεωργίου έχασε το μικρό παιδί της και από τότε έσβησε το χαμόγελο από το πρόσωπο τους.

Συναντήσαμε τον κ. Γεωργίου κατά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας. Με θλιμμένο ύφος και μάτια βουρκωμένα μας μίλησε για το παιδί του, «το χρυσάφι μου», όπως μας είπε.

Τον ρωτήσαμε να μας πει λίγα πράγματα για το Στέφανο και το συμβάν. Ο ίδιος μας αναφέρει πως ό,τι και να γίνει, το παιδί του δεν επιστρέφει πίσω.

Με κόμπο στο λαιμό και με μάτια βουρκωμένα μας αναφέρει πως δεν ζητά δικαίωση. «Ο γιος μου δεν στρέφεται πίσω ό,τι τζιαί να πουν τα δικαστήρια. Τον έχασα μια για πάντα. Το μόνο που ζητώ είναι να προσέχουν τα παιδιά του κόσμου», συμπλήρωσε.

«Ό,τι και να σας πω είναι λίγο, ο γιος μου έμενε μόνιμα στην Αυστραλία, αλλά εκείνο τον μήνα (Οκτώβριο 2015) είχε έρθει στην Κύπρο για να πάει στο γάμο του κολλητού του. Όταν ήρθε από την Αυστραλία οι φίλοι του, ήθελαν να τον δουν. Εκείνο το βράδυ συναντήθηκε με μια φίλη του που είχε πολλά χρονιά να την δει. Κατά την επιστροφή τους, πήρε πρώτα την κοπέλα στο σπίτι της. Μετά θα ερχόταν στο Κολόσσι. Τότε έγινε ό,τι έγινε».

Ανάμεσα σε άλλα μας ανέφερε: «Ο Κυριακίδης ήρθε και μου είπε ότι δεν κοιμάται τις νύχτες. Εγώ τζοιμούμαι νομίζει; Έχω που τότε να τζοιμηθώ».

Μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος μας μίλησε για το παιδί του, πως σπούδασε στην Καβάλα και μετά πήγε στην Αυστραλία όπου μένουν συγγενικά τους πρόσωπα.

Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια του Γεωργίου.

 

Θυμίζουμε πως οι συνθήκες του τραγικού τροχαίου ατυχήματος της 30ης Οκτωβρίου του 2015 προκάλεσαν θλίψη και θυμό ανά το Παγκύπριο. Ο άτυχος νέος  γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα εκείνου του μαύρου πρωινού άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

 

Ο 48χρονος Ιωάννης Κυριακίδης, πρώην οδηγός ταξί ενώ οδηγούσε επί της παραλιακής οδού της Λεμεσού, προς το Μεσαιωνικό Κάστρο, στην περιοχή του Εναέριου, καρφώθηκε βίαια στο όχημα του 25χρονου Στέφανου Γεωργίου, από το Κολόσσι, το οποίο ήταν σταματημένο σε κόκκινο.

Ο Κυριακίδης οδηγούσε έχοντας στέρηση άδειας οδήγησης, με ταχύτητα πέραν των 130 χιλιόμετρων, υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top