Ταυτόχρονο άνοιγμα των οδοφραγμάτων Ζώδιας – Δερύνειας, ζητεί ο Οζγκιουργκιούν

Ταυτόχρονο άνοιγμα των οδοφραγμάτων Ζώδιας – Δερύνειας, ζητεί ο Οζγκιουργκιούν

Εάν δεν ανοίξει το οδόφραγμα του Απλικίου – Ζώδιας δεν θα ανοίξει η Δερύνεια, δήλωσε ο «πρωθυπουργός», Χουσείν Οζγκιουργκιούν χθες κατά την επίσκεψή του στην περιοχή της Λεύκας.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Οζγκιουργκιούν είπε ότι ως «κυβέρνηση» είναι έτοιμη για το άνοιγμα των δύο οδοφραγμάτων που πρέπει να γίνει ταυτόχρονα. «Εάν δεν ανοίξει το Απλίκι, δεν ανοίγει η Δερύνεια. Αυτή είναι η ξεκάθαρη θέση μας». Μετέβη στην περιοχή που θα ανοίξει το νέο οδόφραγμα και επιθεώρησε τις εργασίες.
 
Εχουμε κάνει ως τ/κ πλευρά αυτό που μας αναλογούσε, ανέφερε ο κ. Οζγκιουργκιούν λέγοντας πως περιμένουν την ανταπόκριση των Ε/κ «γιατί αυτή η δουλειά δεν γίνεται μονομερώς. Όπως και με την συμφωνία στο Κυπριακό, δεν μπορεί να γίνει μόνο με την βούληση της μιας πλευράς, και για να ανοίξουν τα οδοφράγματα, τέτοια βήματα πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα και αμοιβαία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.