ΠτΔ προς Ακιντζί: «Άλλοι ψάχνονται να βρουν αιτίες και αιτιάσεις»

ΠτΔ προς Ακιντζί: «Άλλοι ψάχνονται να βρουν αιτίες και αιτιάσεις»

Δεν είναι πρόθεση μου να εμπλακώ δημόσια σε διαπληκτισμούς και θα μιλήσω τη Δευτέρα, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σχολιάζοντας την απάντηση του Τ/κ ηγέτη στην πρόταση που υπέβαλε, προσθέτοντας πως "άλλοι ψάχνονται να βρουν αιτίες ή αιτιάσεις".

 Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος παρευρέθηκε και χαιρέτησε την τελετή αναγόρευσης του Δρ. Νικόλα Ζάμπογλου σε Επίτιμο Διδάκτορα του ΤΕΠΑΚ, κλήθηκε να σχολιάσει τη γραπτή δήλωση του Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος ανέφερε πως η πρόταση που του υπέβαλε δεν είναι εποικοδομητική και αντίθετη στο Κοινό Ανακοινωθέν της 11ης Φεβρουαρίου 2014
 
Συγκεκριμένα, ο ΠτΔ απάντησε "θα μιλήσω τη Δευτέρα, δεν είναι η πρόθεση μου να εμπλακώ σε έναν από αέρος διάλογο ή διαπληκτισμούς. Άλλοι ψάχνονται να βρουν αιτίες ή αιτιάσεις".
 
" Τη Δευτέρα θα μιλήσω και για το τι λέει ακριβώς και πόσο παράξενη είναι (η πρόταση), όταν ο ίδιος ζητούσε να πάμε στη Γενεύη και πήγαμε στη Γενεύη", συμπλήρωσε.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE