Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του αδικοχαμένου αστυνομικού Χρίστου Χρίστου προς το κοινό - ΦΩΤΟ

Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του αδικοχαμένου αστυνομικού Χρίστου Χρίστου προς το κοινό - ΦΩΤΟ

Μπορεί ο πόνος να είναι μεγάλος και αβάσταχτος για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου όμως η οικογένεια του αδικοχαμένου και πρόωρα αποβιώσαντα αστυνομικού Χρίστου Χρίστου δεν ξέχασε την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση που επέδειξε ο κόσμος απέναντι στο δράμα τους.

Η οικογένεια του Χρίστου λοιπόν θέλησε με δημόσιο ευχαριστήριο μήνυμα μέσω των εφημερίδων «Φιλελεύθερος» και «Πολίτης» να δείξει την ευγνωμοσύνη της σε όσους παρέστησαν στην κηδεία και τίμησαν τον λατρεμένο τους γιό, σύζυγο και πατέρα.

Συγκεκριμένα η οικογένεια γράφει:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρέστησαν στην κηδεία, κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια, έκαναν εισφορές ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μας συμπαραστάθηκαν  στο βαρύ πένθος για τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας Χρίστου».

Υπενθυμίζουμε ότι ο αστυφύλακας Χρίστος Χρίστου απεβίωσε ξαφνικά τα ξημερώματα της Τρίτης 16/5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για τρίτη φορά στο πένθος μέσα σε έξι μήνες – Η αντίδραση μελών της Τροχαίας στο fb

Ραγίζουν καρδίες τα λόγια των συναδέλφων του άτυχου Χρίστου – «Χριστάρα μου…δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Το ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE