ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε περίπτερο - «Θέλω μόνο τα χρήματα, έχω μαχαίρι και όπλο» - Στιγμές τρόμου για 27χρονη υπάλληλο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε περίπτερο - «Θέλω μόνο τα χρήματα, έχω μαχαίρι και όπλο» - Στιγμές τρόμου για 27χρονη υπάλληλο

Στιγμές τρόμου έζησε υπάλληλος περιπτέρου όταν άγνωστος άνδρας εισήλθε και της ζήτησε τα χρήματα απειλώντας πως είχε όπλο μαζί του.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο 20/5 γύρω στις 15:00 το μεσημέρι, όταν άνδρας εισήλθε στο περίπτερο και ζήτησε της υπάλληλου τα χρήματα στο ταμείο. 

Το πρόσωπο του άνδρα δεν ήταν καλυμμένο, ενώ είχε το χέρι του στην τσέπη του, απειλώντας την υπάλληλο πως κρατούσε μαχαίρι και όπλο.

Μιλώντας αγγλικά είπε στην υπάλληλο, «Θέλω μόνο τα χρήματα. Δώσε μου τα. Έχω μαχαίρι και όπλο»

Η 27χρονη υπάλληλος, τρομοκρατημένη, έδωσε στον άγνωστο άνδρα το ποσό των €159 που είχε μέσα στο ταμείο της εκείνη την ώρα. 

Εκείνος άρπαξε τα λεφτά και τράπηκε σε φυγή σε άγνωστη κατεύθυνση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE