ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε περίπτερο - «Θέλω μόνο τα χρήματα, έχω μαχαίρι και όπλο» - Στιγμές τρόμου για 27χρονη υπάλληλο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε περίπτερο - «Θέλω μόνο τα χρήματα, έχω μαχαίρι και όπλο» - Στιγμές τρόμου για 27χρονη υπάλληλο

Στιγμές τρόμου έζησε υπάλληλος περιπτέρου όταν άγνωστος άνδρας εισήλθε και της ζήτησε τα χρήματα απειλώντας πως είχε όπλο μαζί του.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο 20/5 γύρω στις 15:00 το μεσημέρι, όταν άνδρας εισήλθε στο περίπτερο και ζήτησε της υπάλληλου τα χρήματα στο ταμείο. 

Το πρόσωπο του άνδρα δεν ήταν καλυμμένο, ενώ είχε το χέρι του στην τσέπη του, απειλώντας την υπάλληλο πως κρατούσε μαχαίρι και όπλο.

Μιλώντας αγγλικά είπε στην υπάλληλο, «Θέλω μόνο τα χρήματα. Δώσε μου τα. Έχω μαχαίρι και όπλο»

Η 27χρονη υπάλληλος, τρομοκρατημένη, έδωσε στον άγνωστο άνδρα το ποσό των €159 που είχε μέσα στο ταμείο της εκείνη την ώρα. 

Εκείνος άρπαξε τα λεφτά και τράπηκε σε φυγή σε άγνωστη κατεύθυνση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE