ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Κηδεύεται ο αγνοούμενος Μιχάλης Χριστοφή Κυπριανού – Πίσω στην οικογένειά του ο ήρωας του 1974 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Κηδεύεται ο αγνοούμενος Μιχάλης Χριστοφή Κυπριανού – Πίσω στην οικογένειά του ο ήρωας του 1974 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πίσω στους δικούς επέστρεψε ο ήρωας Μιχάλης Χριστοφή Κυπριανού μετά από 40 και πλέον χρόνια.

Τελείται την Κυριακή 21/5 στις 15:00 στη Γεροσκήπου, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, η κηδεία του Μιχάλη Xριστοφή Κυπριανού, μέχρι πρότινος αγνοούμενου της κυπριακής τραγωδίας, τα οστά του οποίου ταυτοποιήθηκαν με τη μέθοδο DNA.

Ο Μιχάλης Χριστοφή Κυπριανού, στρατιώτης του 286 Μ.Τ.Π,. έπεσε ηρωικά μαχόμενος στις 15 Αυγούστου του 1974 στο Ύψωμα Λαπάτσα στην περιοχή Σκυλλούρας κατά την τουρκική εισβολή του 1974.

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Της νεκρώσιμης ακολουθίας θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE