ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Αγνοείται 8χρονη με Κύπριο πατέρα – Σε επαφή με πρεσβεία και συγγενείς στην Κύπρο

ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Αγνοείται 8χρονη με Κύπριο πατέρα – Σε επαφή με πρεσβεία και συγγενείς στην Κύπρο

14:34 - Ιδιαίτερα δυσάρεστα τα νεότερα που έχουμε από το Μάντσεστερ...

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου κάνει διερεύνηση προκειμένου να διαπιστωθεί η τύχη 8χρονης με Κύπριο πατέρα. Η μικρή αγνοείται Σάφι Ρούσου, καθώς είχε μεταβεί στη συναυλία με τη μητέρα και την αδερφή της, οι οποίες τραυματίστηκαν. Λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα της Λίσα Ρούσου, με δημοσίευμα στο facebook γνωστοποιούσε ότι αγνοείται η τύχη της μικρής της κόρης.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου διερευνά αυτή τη στιγμή τις πληροφορίες. Αυτές αναφέρουν πως η 8χρονη έχει Κύπριο πατέρα (η μητέρα προφανώς είναι αγγλικής καταγωγής.

Το κυπριακό ΥΠΕΞ βρίσκεται παράλληλα σε επαφή με την Πρεσβεία στο Λονδίνο και με τους συγγενείς της μικρής στην Κύπρο. Στόχος, είναι να υπάρξει επίσημη και έγκυρη πληροφόρηση για την τύχη της 8χρονης.

Εδώ να σημειωθεί ότι μεταδίδεται η πληροφορία πως η μικρή έχασε τη ζωή της, ωστόσο, ο αρμόδιος λειτουργός του ΥΠΕΞ Όμηρος Μαυρομμάτης, δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Επιβεβαίωσε στο ΥΠΕΞ τον θάνατο της 8χρονης ανιψιάς του ο Χρίστος Ρούσου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE