ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος της 64χρονης τουρίστριας – Βρέθηκε αναίσθητη στην περιοχή Νησί

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος της 64χρονης τουρίστριας – Βρέθηκε αναίσθητη στην περιοχή Νησί

Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος τουρίστριας από τη Ρωσία ηλικίας 64 χρόνων, η οποία εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24/5 να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή Νησί της Αγίας Νάπας και μία ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τετάρτης λήφθηκε τηλεφώνημα στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας ότι Ρωσίδα ηλικίας 64 χρόνων είχε διακομισθεί με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική.
 
Η γυναίκα είχε εντοπιστεί να επιπλέει αναίσθητη στη θάλασσα στη περιοχή Νησί στην Αγία Νάπα και λίγο πριν τις επτά το βράδυ ο επί καθήκοντι ιατρός της κλινικής διαπίστωσε ότι η 64χρονη ήταν νεκρή.  
 
Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφτασε για διακοπές στη Κύπρο από τις 14 Μαΐου και θα αναχωρούσε στις 28 του μήνα.
 
Σήμερα διενεργήθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας η νενομισμένη νεκροψία στη σορό της 64χρονης από τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους ο οποίος ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ο θάνατος της οφείλεται «σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νεκρή βρέθηκε 64χρονη τουρίστρια στη θάλασσα – Εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητη

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.