Ξέσπασε η Κούλα Καραπατέα κατά της οικογένειας Ηροδότου – «Από πότε οι ένοχοι...»

Ξέσπασε η Κούλα Καραπατέα κατά της οικογένειας Ηροδότου – «Από πότε οι ένοχοι...»

Η κυρία Κούλα Καραπατέα ξέσπασε κατά της οικογένειας Ηροδότου με σχόλιο σε δημοσίευμα του ThemaOnline.

Συγκεκριμένα η κα. Καραπατέα έγραψε: «Από πότε οι ένοχοι θέλουν να παρουσιάζονται σαν θύματα; Χωρίς μεταμέλεια, χωρίς ένα συγνώμη, ζητούν και τα ρέστα από πάνω».

Το εν λόγω καυστικό σχόλιο έγινε επ’ αφορμή δημοσιεύματος της ιστοσελίδας στο οποίο παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις του πατέρα της Έφης Ηροδότου ο οποίος δικάζεται για το θανατηφόρο δυστύχημα που έγινε το Δεκέμβριο του 2007 με θύμα τον Αιμίλιο Ιωάννου.

Ο κ. Ηροδότου ανάμεσα σε άλλα σημείωσε ότι η οικογένεια του και η κόρη του αντιμετωπίστηκαν από την κοινωνία ως εγκληματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: «Ο τρόπος που η κοινωνία χειρίστηκε την Έφη έχει στιγματίσει τις ζωές μας – Είμαι αθώος»

Υπενθυμίζεται ότι η κα. Κούλα έχασε επίσης το παιδί της, τον Σεμπάστιαν Πέτρο Καραπατέα το 2013 σε θανατηφόρο τροχαίο για το οποίο κρίθηκε ένοχος ο Κυριάκος Συλλούρης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος Συλλούρης – Έφη Ηροδότου: Δυο τραγωδίες με πολλές ομοιότητες και μια ουσιώδη διαφορά που πρέπει να προβληματίσει όλους μας

Δείτε το σχόλιο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE