Έρχεται η μεγάλη αλλαγή που περιμέναμε στο Survivor! Πως θα αντιδράσουν άραγε οι παίκτες; VIDEO

Έρχεται η μεγάλη αλλαγή που περιμέναμε στο Survivor! Πως θα αντιδράσουν άραγε οι παίκτες; VIDEO

Το ριάλιτι επιβίωσης που «καθηλώνει» τους τηλεθεατές και σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ξεκίνησε πριν από 100 και κάτι μέρες με 24 διαγωνιζόμενους και δύο ομάδες.

Είδαμε πριν από λίγο καιρό την φημολογούμενη «ένωση» των δύο ομάδων κάτι το οποίο ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ, απλά «Μαχητές» και «Διάσημοι» μοιράζονται την ίδια παραλία. Τώρα όμως που μπαίνουμε στην τελική ευθεία το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Αυτό γιατί πλέον το Surviror γίνεται ατομικό!

Την αποκάλυψη έκανε το απόγευμα της Πέμπτης 25/5 ο Πάνος Αργιανίδης καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα και την Ελεονώρα Μελέτη. Μάλιστα η διαρροή αυτή δεν άρεσε στο κοντρόλ που έδωσε εντολή στην παρουσιάστρια να τον «κόψει» ώστε να μην πει περισσότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.