Συγκινητικό: Η Αριάνα Γκράντε θα πληρώσει τις κηδείες των 22 θυμάτων του Μάντσεστερ – Είναι ακόμα σοκαρισμένη

Συγκινητικό: Η Αριάνα Γκράντε θα πληρώσει τις κηδείες των 22 θυμάτων του Μάντσεστερ – Είναι ακόμα σοκαρισμένη

Είναι σοκαρισμένη για την επίθεση που έγινε κατά το τέλος της συναυλίας της στο Μάντσεστερ Αρένα το βράδυ της Δευτέρας 22/5, τόσο που ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η Αριάνα Γκράντε, που για την ώρα δεν έχει εμφανιστεί δημόσια προσπαθώντας να «χωνέψει» ότι έχει συμβεί, νιώθει τρομερές τύψεις για το τραγικό συμβάν.

Όπως αναφέρει το fanclub της, σε ανάρτηση ενός λογαριασμού θαυμαστών της στο Twitter, η νεαρή ποπ σταρ θα πληρώσει τις κηδείες των 22 θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης που έχασαν τη ζωή τους την Δευτέρα το βράδυ.

Η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ότι θα πληρώσει τις κηδείες των θυμάτων... Λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, η Αριάνα Γκράντε έγραψε στο twitter: «Είμαι συγκλονισμένη από τα βάθη της καρδιάς μου. Λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια». 

Aπό Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE