Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται αγοράκι 7,5 χρονών μετά από τροχαίο στην Λάρνακα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται αγοράκι 7,5 χρονών μετά από τροχαίο στην Λάρνακα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο αγοράκι ηλικίας εφτάμισι χρονών, το οποίο τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 25/5 σε τροχαίο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις 19:00, ενώ 29χρονος από την Ορμήδεια οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Αμμοχώστου στην Ορόκλινη, με κατεύθυνση τη Δεκέλεια, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αριστερό μπροστινό μέρος του οχήματος κτύπησε το αγοράκι.
 
Το παιδί βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου και επιχειρούσε να διασταυρώσει τη λεωφόρο από τα αριστερά, σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.
 
Από τη σύγκρουση το αγοράκι τραυματίστηκε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου, αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και κάταγμα κλείδας.
 
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης που διενήργησαν εξετάσεις.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.