LIFESTYLE

Δείτε πόσο γλυκά αποχαιρέτησε ο Γεωργίου την Βαϊτσου - Δεν την παίρνει μαζί του στον Alpha! ΦΩΤΟ

Δείτε πόσο γλυκά αποχαιρέτησε ο Γεωργίου την Βαϊτσου - Δεν την παίρνει μαζί του στον Alpha! ΦΩΤΟ

Ένα από λατρεμένα τηλεοπτικά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης ρίχνει αυλαία με το τέλος της σειράς Μπρουσκο.

Όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι των δύο πρωταγωνιστών χωρίζουν με το φινάλε της πετυχημένης σειράς μυθοπλασίας του ΑΝΤ1. 

Ο Αντρέας Γεωρίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του με την Ελένη Βαϊτσου, πρωταγωνίστρια στο Μπρουσκο με τη λεζάντα: «Περάσαμε από πολλές καταιγίδες μαζί... και αγγίξαμε το όμορφο ηλιοβασίλεμα πολλές φορές τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι το mprousko μου...Θα σε αγαπώ για πάντα Ελένη Βαϊτσου».

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για την σειρά που ετοιμάζει ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τον Κούλλη Νικολάου και την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου «Κόκκινο νυφικό» για τον Alpha είναι οι: Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιούλικα Σκαφιδά, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Δανάη Σκιάδη, Σοφία Πριοβόλου, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νίκος Πουρσανίδης, Γιώργος Ζένιος, Θεοχάρης Ιωαννίδης κ.ά. 

Η όμορφη ηθοποιός που επέλεξε ο Ανδρέας Γεωργίου να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στη σειρά «Τατουάζ» (καθημερινή σειρά με έντονη αστυνομική πλοκή, φόνους και εξιχνιάσεις στις οποίες πρωταγωνιστές θα είναι ζευγάρια διαφόρων ηλικιών) ονομάζεται Δανάη Παπά, οπόταν στα πλάνα του δεν υπάρχει η Ελένη Βαϊτσου.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top