Κύπριοι ηγούνταν του κυκλώματος κοκαΐνης στην Ελλάδα – Στο μικροσκόπιο της ΥΚΑΝ οι διασυνδέσεις στην Κύπρο
Σαφές κυπριακό αποτύπωμα φέρει το μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα.
Στην κατάθεση του ο 37χρονος είπε επακριβώς: «Δεν έθελα να τσιλλίσω κανέναν, σιοκαρίστηκα επειδή έφα πέτρες».
Η Αστυνομία θεωρεί ότι η θέση που προέβαλε ο 37χρονος οπαδός του Απόλλωνα αντικρούεται στη βάση μελέτης των κλειστών κυκλωμάτων.
Πιο συγκεκριμένα οι Αρχές θεωρούν ότι το όχημα είχε την ευκαιρία να διαφύγει βόρεια προς τα φώτα του Εναερίου αποφεύγοντας την ομάδα των χούλιγκαν που οχλαγωγούσαν.
Ο συλληφθείς στην κατάθεση του σημείωσε ότι δέχτηκε πέτρα στο στήθος καθότι είχε ανοιχτό το παράθυρο του οδηγού αλλά και αριθμό πετρών στο όχημα του.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 37χρονος μετέβη στην εν λόγω πομπή οχημάτων που διοργανώθηκε με αφορμή το τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα μαζί με το 8χρονο κοριτσάκι του και άλλο ένα συγγενικό πρόσωπο.
Τα δυο αυτά πρόσωπα είχαν εξέλθει του οχήματος πριν ο 37χρονος κτυπήσει τον οπαδό της ΑΕΛ και τα παρέλαβε εκ νέου μετά το περιστατικό.
To Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του για πέντε ημέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥ: Χειροπέδες σε 39χρονο – Φέρεται να οδηγούσε το όχημα που παρέσυρε τον 24χρονο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις