ΛΕΜΕΣΟΣ: Βόμβα προς ISIS - «Με αγάπη από το Μάντσεστερ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βόμβα προς ISIS - «Με αγάπη από το Μάντσεστερ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια φωτογραφία βόμβας στην οποία αναγράφεται με μαρκαδόρο «love from Manchester», δηλαδή με «αγάπη από το Μάντσεστερ», κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Τelegraph» η εν λόγω φωτογραφία έρχεται από την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα από τις Βάσεις Ακρωτηρίου.

Η φωτογραφία όπως σημειώνει το δημοσίευμα είναι αυθεντική και είναι μια από αυτές που θα πλήξουν το ISIS μέσω της πολεμικής Βρετανικής αεροπορίας (RAF) που βρίσκεται στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάφι Ρούσσου: Η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που κράτησε στην αγκαλιά του το 8χρονο αγγελούδι λίγο πριν ξεψυχήσει – «Φώναζε, μαμά» - ΦΩΤΟ

Δείτε την φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE