ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δίπλαρος ξεσπάθωσε εναντίον του κόμματος του και της Αστυνομίας – «Έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί εκεί στον ΔΗΣΥ!» - VIDEO

Ο Δίπλαρος ξεσπάθωσε εναντίον του κόμματος του και της Αστυνομίας – «Έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί εκεί στον ΔΗΣΥ!» - VIDEO

Κορυφαία κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΔΗΣΥ, Ευθύμιου Δίπλαρου και των «υπευθύνων» αστυνόμευσης του τελικού Κυπέλλου ξέσπασε τις τελευταίες μέρες.

Αποκορύφωμα ήταν το κόμμα του να εκδώσει ανακοίνωση αδειάζοντας τον.

Ο ίδιος όμως σήκωσε το γάντι μέσα από το στούντιο του ΡΙΚ κάνοντας την παρουσιάστρια της εκπομπής να αναφωνεί «αμάν!», με τα όσα άκουγε από τον βουλευτή Λεμεσού.

Η Κατέρινα Μηλιώτη λίγο πριν κλείσει η εκπομπή της Παρασκευής (26/5), ρώτησε τον κ. Δίπλαρο αν νιώθει ότι τον άδειασε το κόμμα του, το οποίο σε ανακοίνωση έδωσε δημόσια τα εύσημα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου και στον Αρχηγό της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Ο κ. Δίπλαρος δεν δίστασε και απάντησε ως εξής:

«Όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές κυρία Μηλιώτη, για μένα περνούν σε δεύτερη μοίρα οι κομματικές ανακοινώσεις. Και εκεί θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί σε ότι αφορά την ανακοίνωση εκεί στον Δημοκρατικό Συναγερμό!»

Στην συνέχεια κάλεσε όσους θεωρούν ότι ο τελικός Κυπέλλου διεξήχθη χωρίς κανένα πρόβλημα να δούνε το βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο διευθυντής του ΓΣΠ με τις κροτίδες και τα επεισόδια.

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top